Hulp bij zakelijke teksten

Correctie en redactie

Je flyer komt maar niet van de grond. Je persbericht is ongeveer zo spannend als een regenachtige zondagmiddag in februari. Je hebt een boek geschreven over je expertise maar je wilt het graag nog een keer door een redacteur laten bekijken – wat overigens voor elke tekst aan te bevelen is.

Ik help je graag.

Ik zie snel wat er mis is en vaak kan ik dat snel verhelpen. Daarbij zorg ik dat je tekst herkenbaar blijft als jouw verhaal; ik weet maar al te goed hoe het is om je kind de wereld in te sturen (want zo voelt het) en terug te krijgen met een extra been, een oor minder en een armpje op de rug genaaid (want zo voelt het ook, bij een redacteur zonder empathie).

 

Tekstschrijver, inhoudelijk virtual assistant

Je was heus van plan om elke week een paar keer iets op social media te plaatsen. Je zou je oudere blogs promoten, kijkjes achter de schermen geven, klanten in het zonnetje zetten, je nieuwe challenge of product aan de mens brengen.

Maar ja. Hoe gaat dat. Je wilt ook weleens vrij, de inspiratie komt maar niet, je hebt het te druk met ondernemen, je privéleven vraagt terecht aandacht…

Ik help je graag uit de brand. Ik kan social media-posts voor je bedenken, schrijven en plaatsen. Dan fungeer ik als je virtual assistant op het inhoudelijke vlak.

 

Vertrouw je mij je teksten toe?

Stuur een mail of een berichtje via LinkedIn en we  bespreken wat ik voor je kan doen.

Vertaling kwartetspel 'Lijk jij op je hond?', Gerrad Gethings, Mark Edmonds (tekst), BIS Publishers 2019.

Want:

‘Translators are like ninjas. If you notice them, they’re no good.’ – Etgar Keret

 

 

 

 

 

vertalingen Engels-Nederlands | redactie en correctie van teksten | copywriting